no cóż ... odjęło mi normalnie mowę .... chciałem wam WSZYSTKIM podziękować ... w życiu się nawet nie spodziewałem ... powiem wam że o tak miłej niespodziance nawet nie śniłem ...
przyjeżdżam dzisiaj do domu rodziców i moja Mama mówi że przyszła jakaś koperta z chyba życzeniami, moja przyszła już zazdrosna "no pięknie, jakaś niespełniona miłość z Bydgoszczy śle ci życzenia?"
otwieram i czytam ... czytam ... podniosłem szczękę z ziemi i czytam na głos
"składają uzależnieni od CS-a admini i gracze BYDZI"
ejjj nie wiem czyja to sprawka .. kto miał mój stary adres (powinienem się bać? ) ale chciałem WAM podziękować z całego serca ... nawet nie wiecie jakie to miłe dostać życzenia od ludzi których nigdy nie widziałem na żywo ...
to ja sie dolacze z zyczeniami niech ci kobieta lekka bedzie a kazde przeciwnosci losu traktuj z byka. Pij duzo w koncu trzeba sie znieczulac i dezynfekowac .
Pozdro z nad morza
Uczulony` ]|[ Na ]|[ Amunicje
Wysłany: Pią 29 Cze, 2007 20:16
lol gift naprrawde godny podziwu... ktos mial gesta... niestety nie ja ;/ ale tez zycze Ci wsiego dobrego... nie daj sie pod pantofel zaprowadzic... jak cos to FB i uciekaj z domu...
chyba kupujac koszulke wpadles z adresem... wiec Dzejms maczal w tym paluchy
najlepsze jest to że życzenia składają ci co się nie znają w co on wpadł oczywiście poza paroma przypadkami chłopie daj spokój uciekaj ja ci powiem jak to będzie
rano do pracy z pracy obiad chcesz do kompa a ona gada może byś ze mną porozmawiał itp a nie daj boże jak masz dziecko to juz masz przerabane cs dopiero wieczorkiem moim jedynym ratunkiem jest to że nie lubię spac ( jakieś 4 do 5 godzin na dobe ) ale cóż każdy musi sie jakoś dostosować a z drugiej strony czemu masz mieć lepiej niż ja więc bierz tą kulę do nogi i ciagnij całe życie
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień