Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Wto 03 Lip, 2007 10:05
wegier wez napisz za miesiac jak tam sytuacja... no wiesz... czy fajnie i letko czy komuna... ale jak cos to FB i biegnij... biegnij i nie ogladaj sie za siebie!
spoko spoko napisze ... napisze nawet coś więcej > taki mały poradnik, w sumie się skapnąłem o tym wszystkim wcześniej ale teraz się po prostu to potwierdziło - powiem tylko cząsteczkę > wszystkie kobity w momencie urodzin mają w genach jedno : złapać, usidlić, przed zaręczynami pozwalać na wszystko a potem zaciskać powoli sznur na szyj, terroryzować o ślub a potem o dzieci ... one to mają w genach, są tresowane przez ich Matki od samego urodzenia : te wszystkie lalki, zabawy w dom itp , tylko biedny teściu stoi obok i chciałby krzyknąć UCIEKAJ CHŁOPCZE ale wie dobrze że mógłby tego nie przeżyć (np przypadkowe wrzucenie radia do kąpieli) .... smutna prawda ale rzeczywista
przyroda ... modliszki i te sprawy
PS domez z tego FB jak przeczytałem to się prawie posikałem ze śmiechu
wszystkie kobity w momencie urodzin mają w genach jedno : złapać, usidlić, przed zaręczynami pozwalać na wszystko a potem zaciskać powoli sznur na szyj, terroryzować o ślub a potem o dzieci ... one to mają w genach, są tresowane przez ich Matki od samego urodzenia : te wszystkie lalki, zabawy w dom itp , tylko biedny teściu stoi obok i chciałby krzyknąć UCIEKAJ CHŁOPCZE ale wie dobrze że mógłby tego nie przeżyć (np przypadkowe wrzucenie radia do kąpieli) .... smutna prawda ale rzeczywista
Troche mija sie to z prawda...
Nie czuje sie by ktokolwiek mnie tresowal o.O
wrecz b. nieprzyjemnie mi sie zrobilo czytajac cos takiego.
ale co tam znasz WSZYSTKIE kobiety na swiecie.
wszystkie kobity w momencie urodzin mają w genach jedno : złapać, usidlić, przed zaręczynami pozwalać na wszystko a potem zaciskać powoli sznur na szyj, terroryzować o ślub a potem o dzieci ... one to mają w genach, są tresowane przez ich Matki od samego urodzenia : te wszystkie lalki, zabawy w dom itp , tylko biedny teściu stoi obok i chciałby krzyknąć UCIEKAJ CHŁOPCZE ale wie dobrze że mógłby tego nie przeżyć (np przypadkowe wrzucenie radia do kąpieli) .... smutna prawda ale rzeczywista
Troche mija sie to z prawda...
Nie czuje sie by ktokolwiek mnie tresowal o.O
wrecz b. nieprzyjemnie mi sie zrobilo czytajac cos takiego.
ale co tam znasz WSZYSTKIE kobiety na swiecie.
to był taki żarcik wtorkowy przepraszam
PS fak! na śmierć zapomniałem że mamy na forum kobiety
Ostatnio zmieniony przez WEGier Śro 04 Lip, 2007 08:02, w całości zmieniany 1 raz