Wysłany: Nie 15 Lip, 2007 18:39 Wniosek o zmiane hostingu
Witam
Wniskuje o zmiane terazniejszego hostingu na podstawie:
- obecny serwer lezy w Holandii
- nie radzi sobie z obsluga serwisu
- czesto jest niedostepny
- z ostatnich wydarzen mozna wnioskowac , ze administratorzy nie posiadaja kopii bezpieczenstwa z ostatniego okresu
- czeste usterki serwisu uniemozliwiaja przegladanie forum
Proponuje rozwiazanie nastepujace:
- przeniesienie serwisu do Polski na mniej obciazone lacze i do bardziej profesionalnej firmy
- jezeli wola adminow i spolecznosci bedzie wyprobowanie innego moim zdaniem i wielu innych znajomych serwera to jestem w stanie na miesiac czasu ( zaplace za to ) udostepnic dane do serwera ktory proponuje wyprobowac w praktyce - wowczas przekonacie sie co mozna miec za 8 zeta miesiecznie .
Jezeli chcecie poznac jak dzialaja inne fora i strony w tej firmie na tym konkretnym serwerze gdzie proponuje usluge to zapraszam do odnosnikow:
Klan: botland
Wysłany: Nie 15 Lip, 2007 19:04
juz dawno mowilem o tym... ja mam hosting na 12 zeta za rok i nigdy nie mialem problemow. profesjonalna obsluga i pomoc. wszystko lepsze niez to easyisp.
juz dawno mowilem o tym... ja mam hosting na 12 zeta za rok i nigdy nie mialem problemow. profesjonalna obsluga i pomoc. wszystko lepsze niez to easyisp.
Ja proponuje dobra sprawe w POLSCE z mozliwoscia backupow i ich archiwizacja kiedy tylko zechcesz - jezeli np. za granica wysypuje sie serwer to jego doprowadzenie do stanu uzywalnosci kosztuje firme 200 Euro - prosze Was nie ladujcie sie w kolejnego kogucika.
Aby nie byc goloslownym pokaze firme ktora ja proponuje :
Kod:
inetnum: 80.51.218.128 - 80.51.218.191
netname: MUCHA-KRZYSZTOF-MUCHA
descr: Firma MUCHA Krzysztof Mucha
descr: ul. Turowska 1
descr: 59-900 Zgorzelec
country: PL
admin-c: KM1890-RIPE
tech-c: MM10994-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: TPNET