Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 22:04 problem z modelem broni
wlazłem ostatnio na jakiś serw żeby sobie poustawiać łącze, czułość i inne duperelki, był jakiś polski serw z mapą awp_india czy coś podobnego. I coś takiego się stało
Tyyyyy...ty.... ty 16bitowcu!
cl_minmodels 0, cl_himodels 0
Nie gwarantuje poprawy, ale moze pomoze :p
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Tyyyyy...ty.... ty 16bitowcu!
cl_minmodels 0, cl_himodels 0
Nie gwarantuje poprawy, ale moze pomoze :p
ale ja mam 32bity
spróbuje wieczorem jak coś to dam znać ...
[ Dodano: Wto 17 Lip, 2007 17:01 ]
a tak na boku mam pytanie : zdarzyło się komuś że nie zapisują się żadne zmiany w configu? Wpisuje sobie jakiegoś tam binda na broń, potem fps_max 85 ... w trakcie gry jest ok. Wyjde z gry, uruchomię ponownie i ... lipa > muszę od nowa
[ Dodano: Wto 17 Lip, 2007 17:01 ]
a tak na boku mam pytanie : zdarzyło się komuś że nie zapisują się żadne zmiany w configu? Wpisuje sobie jakiegoś tam binda na broń, potem fps_max 85 ... w trakcie gry jest ok. Wyjde z gry, uruchomię ponownie i ... lipa > muszę od nowa[/quote]
pewnie masz cfg tylko do odczytu.
Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 17:03
Uczulony` napisał/a:
pewnie masz cfg tylko do odczytu.
chciales chyba powiedziec nie masz jakby mial to by nic sie nie dzialo.
wegierku powpisuj bindy, skrypty i co tam chcesz do ceefgie zapisz zmiany. potem prawym na nim - wlasciwosci i zaznacz tylko do odczytu. powinno dzialac.
niestety nic nie pomogło ... nie wiem co za dziadostwo się ściągneło > mapa byłi jednak awp_wall > uważajcie. Musiałem ponownie zrobić formata (robiłem zaledwie tydzień temu ale coś się chrzaniło - teraz jest bajka) i musiałem steam ściągnąć od nowa ... teraz to nawet ping mi jeszcze zmalał. Config , dzięki zrobiłem jak mówiliście - głównie mi pomógł tutaj rosomaczek, który musiał tłumaczyć jak idiocie na gg - krok po kroku