Proponuje niektóre komunikaty (szczególnie zasady gry, jako że jest to serwer TP) opisać również w języku angielskim. Byłem świadkiem sytuacji w której obcokrajowiec nie wiedział dlaczego jest zabijany przez antyrushera i zaczął strzelać po wszystkich ze swojego teamu. Wpływa to negatywnie na ludzi, którzy zaczynają opuszczać serwer.
_________________ Nie patrz co piszę - bredzę jak zwykle.
Nie widze koniecznosci, jakoze one istnieja od dawna, tylko nikt mnie nie pytal
say /forum
say /forums
say /strefy
say /zones
say /rasz
say /rush
Moze macie jakies nowe propozycje
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
W sumie miałem napisać żeby się bambus języków uczył , ale to nie jest głupi pomysł jak nawet pojawia się napis na środku cos tam Bydzia to mozna by zrobić też angielską wersje , trzeba iść z duchem czasu itd...
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
może i są, ale użytkownik który wchodzi na serwer tego nie widzi Powinno się wyświetlać jakieś "before play check our rules, write on say /rules" i tam zasady serwa, strefy etc.
_________________ Nie patrz co piszę - bredzę jak zwykle.
Nie mamy "say /rules", bo wyszloby na to ze musimy caly regulamin z forum przepisac, no chybaze na dniach, jakos to uproscimy, a dalej to dodam
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.