1. Należy przestrzegać netykiety,
Staram sie przestrzegać ... oraz pomagam pilnować, by inni przestrzegali
2. Trzeba posiadać dużą motywację,
Już kiedyś składałem prośbę o admina, ale nie byłem znany na forum ... troszkę czasu minęło i uważam ze mogę złożyć prośbę ponownie.
3. Nie można robić błędów ortograficznych przy pisaniu,
Staram sie
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym,
Trochę czasu już mnie znacie ... wiec raczej nie powinniście mieć wątpliwości co do tego punktu.
5. Wymagane informacje:
- Imię: Adrian
- Nick: Kyryry
- Klan kiedyś był ... ale było minęło i klan sie rozsypał
- E-Mail: komorczak@gmail.com
- Gadu-Gadu: 1379547
- Wiek 24
- SteamID: STEAM_0:1:13136074
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...
Admina posiadam na malej sieci ... kilka kompów w okolicy ... ale rzadko gramy na naszym lanowym servie .... Najczęściej Gram na Bydzi ... Szczególnie w nocy .. nieraz trafiają sie gracze z bardzo trudnym charakterem, a ile można do Babci na gg pisać, żeby wbił zrobić pożądek Dodatkowo "z dniem dzisiejszym odszedł z grona adminowskiego osobnik o ksywce - TIOP." wiec zrobił sie wolny etat
Jak to studenci zawsze kończą podania: Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
_________________ Lux vitae
Ostatnio zmieniony przez kyryry Pon 06 Sie, 2007 19:31, w całości zmieniany 1 raz
Ogólnie rzecz biorąc jestem za.
Kyryry się jeszcze nie pochwalił, że wspomagał mój klan w trudnych dla nas chwilach (nie stronimy od alkoholu i nie zawsze jesteśmy dysponowani ) swoją obecnością i muszę przyznać, że w klanówkach nieźle sobie radzi mimo tego, że nie grał z nami na co dzień.
Co do kultury to faktycznie pilnuje kultury, bo jak sobie puszcze wiązanke to musze unikać nisko i szybko latających puszek .
Ja jestem na Tak!... bo ogarnia. Zresztą znam go i wiem, że to nie będzie jakiś lamus PS. Posty na forum to nic, bo pisać każdy umie a nieźle grać... przeciwnie;] Zresztą ja jestem najlepszym przykładem
_________________ Nieważne - elitarny czy zwykły, w każdym strach zmusza do modlitwy..
Ostatnio zmieniony przez Sputnik Pon 06 Sie, 2007 20:39, w całości zmieniany 1 raz