-!- Irssi: #cs.telsten.com: Total of 4 nicks [4 ops, 0 halfops, 0 voices, 0 normal]
TeamSpeak: R: 0 U: 0
Kanal IRC na QuakeNecie jest, TS2 jest, oba swieca pustkami, panowie i panie, zdecydujcie sie, robie to bo wiekszosc chciala, potem sie odwiduje, a praca zmarnowana i dane pomysly swieca pustkami...
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Nie 05 Sie, 2007 16:09
MI TO SMIESZNE "tson" NIE DZIALA i nie jest to wina rzekomo zlej wersji ts-a tylko poprostu jak to wpisuje pokazuje mi sie okienko takie jak od stref i pisze ze nie moze sie polaczyc ze strona
a wracajac do tematu to irc smierdzi osobiscie posiadam ale wchodze na niego tylko po to zeby znalezc kogos do CW... na NIE
MI TO SMIESZNE "tson" NIE DZIALA i nie jest to wina rzekomo zlej wersji ts-a tylko poprostu jak to wpisuje pokazuje mi sie okienko takie jak od stref i pisze ze nie moze sie polaczyc ze strona
Musisz odczekac z 10-20 sekund nim TS sie odpali, to raz, dwa Steam/CS korzysta z ustawien IE i jesli ISP wymusza korzystanie z proxy, musisz te dane uzupelnic w IE
RazeL napisał/a:
a wracajac do tematu to irc smierdzi osobiscie posiadam ale wchodze na niego tylko po to zeby znalezc kogos do CW... na NIE
Tu nikt nie ma do gadania, kanal istnieje od paru lat i to sie nie zmieni szybko.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.