Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 13:23 Dlaczego de_cpl_strike nie jest w MC?
No właśnie, dlaczego ? Fajnie by było pograć na nim
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ostatnio zmieniony przez Bo$s Pią 01 Lut, 2008 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 13:50
najgorsza z pakietu cpl_ i jednocześnie nudna. Nigdy nie było na niej dużo ludzi... Ale oczywiście, jeśli to nie obciąża maszyny to można wrzucić bo wszystko do niej jest gotowe...
Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 15:35
Dokładnie, skoro jest gotowa to dlaczego nie ?
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Kto wam takich bzdur nagadal, ze gotowe?
Jak wchodzil projekt AR, to lecialem jak najszybciej, aby ostrefowac popularne mapy i w ciagu dwoch tygodni ostrefowalismy wszystko co sie dalo. Zostaly nieszczesne 5 map, ktore wymagaly wiecej stref niz standardowe 4. 3 z tych map to office, piranessi, cpl_strike, militia i cos jeszcze. Gdy po kolejnych tygodniach udalo mi sie juz przepisac plugin na 5 stref dalem sobie spokoj z piranessi i cpl_strike, a to dlatego ze:
Piranessi jest wielopoziomowa i dosc skompikowana do ostrefowania, prawdopodobnie wymaga, nawet ponad 6 stref, tak samo jak cpl_strike, nie dalo jej sie zabezpieczyc na 5 stref.
Przepisanie kolejny raz pluginu i to juz o 6 i wiecej stref, moglaby nadmiernie obciazyc kulejacy lekko serwer.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.