Wogole nie rozumiem Waszej dyskusji o kasie w tym temacie , przeciez jest wyraznie napisane ze jest za darmo . Jezeli chodzi o serwer gry to zalozyc nowy temat i tyle - tam mozemy sie wypowiadac i proponowac roznego rodzaju rozwiazania. Ja w swojej firmie ( pracowalem tam przed armia i teraz wrocilem ) niestety nie moge takowego zrobic ale z mila checia bym sie dolozyl jezeli mialo by to w czyms pomoc.
mh.... tak dla wytlumaczenia... nie che szukac, grzebac... solid postawil serw 1 + sponsor lacza za free...
2 maszynka druga jest postawiona przez graczy... i nigdy nie bylo problemu z tym iz ktos dal na serw czy nie dal.... to dzieki graczom stoi serw(+ sponsor lacza+@+S@+nasz bydziopisiator{fajna nazwa dla teczki} )i jest spoko mh... "jestem z bydzi"...( lubie ...") bydzia jest jaka jest i to dzieki nam wszystkim dlatego to jest bydzia sadze i wiem ze nawet jak by skonczyl sie sponsor co do lacza, to napweno nie biedzie problemu co do tego by znalazlo sie sianko na lacze
EDIT: qBek, kilka dni przed awaria forum ten adres wlasnie dla mnie nie dzialal, na forum wchodzilem jedynie przez http://cs.bydgoszcz.pl/fourm/ a jesli cs.telsten.com bedzie chodzilo to mego pytania nie bylo
Ostatnio zmieniony przez foXx Pią 31 Sie, 2007 17:05, w całości zmieniany 2 razy
Niekoniecznie, prosilem sie do wczoraj, aby naprawili serwis www, dopiero po mojej interwencji wlaczyli usluge.
Zamykam (znow) sprawa w toku.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.