Hackowanie routera by oLKa
Autor
Wiadomość
BABCIA
Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 18:14
oLKa napisał/a: heh, to on wlasnie nabroil I to przez niego mamy problem... A ze nie umial nic na to zaradzic to prosze madrzejszych ^^
Ale ja tez sie poddaje... Tyle sie nazmienialam w ustwieniach (z pomoca Nowika ) i juz mam dosc
jak z pomocą nowika to normalne że nie działa jak jamesowi zrobił kompa to musiał kupic nowy
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
WEGier
Klan: na drzewie :)
Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 18:15
BABCIA napisał/a: oLKa napisał/a: heh, to on wlasnie nabroil I to przez niego mamy problem... A ze nie umial nic na to zaradzic to prosze madrzejszych ^^
Ale ja tez sie poddaje... Tyle sie nazmienialam w ustwieniach (z pomoca Nowika ) i juz mam dosc
jak z pomocą nowika to normalne że nie działa jak jamesowi zrobił kompa to musiał kupic nowy
dokładnie
Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 22:37
a co to jakis prison break? rołter to dopiero poczatek, a potem sie dzioucha rozkreci i *** wie gdzie sie jeszcze wlamie
*** Bóg
Ostatnio zmieniony przez domeztoz Pon 03 Wrz, 2007 22:38, w całości zmieniany 1 raz
P-C P-K
Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 22:43
Przeze mnie?!! TO jest spisek, układ, szara strefa, jakieś cholerne semantyczne przekłamanie! Powołajmy komisje.
_________________ Pół-Człowiek Pół-Kabura
Jadę Szatańskim Czołgiem, Jadę Na Wojnę!
WEGier
Klan: na drzewie :)
Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007 07:39
P-C P-K napisał/a: Przeze mnie?!! TO jest spisek, układ, szara strefa, jakieś cholerne semantyczne przekłamanie! Powołajmy komisje.
a mówiłem Ci PCK ... "kontrole rodzicielską" się wyłacza !!!!
Wysłany: Śro 05 Wrz, 2007 06:32
Standartowo u mnie znowu hasla do routerow to : admin , admin.
Numery IP to 192.168.1.1 co za tym idzie nastepny komp musi byc w podsieci 2 ewentualnie 1.2 . Jezeli masz przydzielane autoamtycznie sprobuj z DHCP .Wejdz w security i zobacz co pozaznaczane jest na firewall i wlacz Unmp ( chyba tak to sie pisalo dzis zobacze sobie w pracy )