Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007 20:17 Cos co was bardzo rozsmieszylo....
Jak w temacie gdy ktos wam cos powiedzial.... za tak ze musiliscie sie obrocic by nie parschsnac smiechem tej osobie w twarz Ja zaczynam nio badz najglupsza rzecz jaka uslyszeliscie
Rozmawia dziewczyna z mama mojej kobitki i mowi..
"wie pani bo ja przyszlam na piechote bo mi sie mercedes chlopaka(fajna forka) chyba popsol bo rano juz niechcial mi odpalic a wczoraj jakos dziwnie jezdzil i do tego >>>>>TERAZ NAJLEPSZE<<<<<< caly dzien mi sie swiecila ta czerwona lampka Alladyna.... mama mojej Dari jak sie obrocila popatrzyla na mnie myslalem ze padnie na ziemie i ja wcale nie lepiej....chlopak chyba sie zalamie
Jest to tzw. lampka cisnienia oleju moze wskazywac ze trzeba dolac olej bo pompa zasysa powietrze, moze tez oznaczac zbyt duze zuzycie niektorych elementow silnika a w najgorszym przypadku jego remont, jezeli sie myle poprawcie.
eh, kumpel kiedys na angliku powiedzial dowcip, nie pamietam go , ale musial byc smieszny bo spadlem skrzesla, i wypadlem za drzwi tak sie smiejac ze cala klasa patrzyla na nas z oslupieniem