mam epki i sa swietne, kosztowaly 90 zl w grudniu bodajze wiec nie wiem ile teraz. Kolega z klasy kupil tez takie i podobno za 30 zl i wygladaja jak orginal. Nie umiem ich generalnie odroznic patrzac zewnetrznie czy podroba czy orginal...
nie wiem o ktorych sennheiserach mowisz ale mialem okazje sluchac i powiem Ci ze te epki mi bardziej przypadly do gustu. Moze dlatego ze ladnie z bassami daja rade
Po wlozeniu do ucha praktycznie wyciszaja 60% odglosow z zewnatrz, a jezeli wlaczysz muzyke to nie slyszysz nic. Trzymaja sie bardzo dobrze pod warunkiem ze nie pociagniesz kabla, lekkie pociagniecie i juz niestety wypadaja. A tak to w lozku na upartego tez da sie sluchac jednak czasami wbijaja sie w ucho jezeli lezysz na boku Generalnie nosilem je najdluzej kilka godzin i po tym czasie troche bolaly uszy ale nei az tak jak po innych normalnych sluchawkach. Ogolnie mowie, polecam