Klan: botland
Wysłany: Sob 08 Wrz, 2007 22:59
w0mbat napisał/a:
zaden fart! wypracowane zwyciestwo
bez jaj Jestem całym sercem z nimi ale powiedzmy sobie szczerze. Posiadanie piłki Portugalii prawie 2x większe, więcej strzałów, sytuacji... Mieliśmy szczęście... Ale kto nie ma farta nie wygrywa. Nawet najwięksi go potrzebują...
a graliscie kiedys w pilke? :> ale tak bardziej? jakas liga czy cos? :> moim zdaniem remis wypracowany i gra bardzo dobra qBercik.... w pilce nie tlyko sie liczy gra z przodu... formacja defensywna (obrona, pomocnicy defensywni i Krzynowek(!) oO) rozbili portugalczykow... widzieliscie wscieklosc ronaldo? on nie mogl nic robic na stronie bo albo dostawal kose albo zabierali mu pilke.... raz ze wscielkosci kopnol chyba wasilewskiego (bez kartki!). Walka walka walka! a tak btw to sedzia byl prawie nieomylny hahaha to co gwizdal to byla padaczka... juz nie wspomne o wasilewskim i kartce ktora dostal za to ze lewandowski sfaulowal jakiegos portugalczyka a miguel kosil naszych jak chcial i sedzia sie smial (w rpzerwie podobno urzadal pogawedki z gospodarzami! oO ;/)
ogolnie szkoda ze smolarkiewizc nie trafil w dogodnej sytuacji bo portugalczycy stzrelili 2 bramki dosc fartowne... jedynie nalezala sie im bramka z wolnego ktory wykonywal ronaldo...
ps teraz ronaldo moze zadzwonic do Leeds do specyficznego domu moze mu obsluga pomoze hahaha
Wysłany: Pon 10 Wrz, 2007 07:05
Wierzyłem w Naszych, że przyfarcą ...
Szaleństwo bramki nr 1 - bezcenne
Zbita po 1:1 - cóż
2:1 - musiała być fajka na szybko - no cóż i tak dobrze, że do 1
2:2 - - i dobrze (POLSKA!!!!)
Osobiście nie trawie Portugali, tak samo jak Włochów, bo mają podobne nawyki - ktoś ich pchnie to lecą 3 m w powietrzu a później płaczą - takie aktoreczki
Boruc - AKROBATA troche będzie siniak
Bałem się, że bramka wpadnie z wolnego - poprzeczka ... już widziałem jak się odbija od pleców Boruca ...
gg - bez względu na posiadanie piłki (no nie da sie ukryć, że Portugalia lepsza, liczy się wynik!!!!)
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
Jak juz mowiłem wyzej, wiedziałem ze Polaska zaszokuje tych sceptyków i "realistów"
Remis jest jak najbardziej wypracowany.
Partugalia jest dobrym zespołem, ale i tak mozna powiedziec ze "skopalismy im d..." tym remism i to na ich boisku wśród ich fanow.
Chociaz Polscy Kibice tez tam cicho nie siedzieli