Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pon 10 Wrz, 2007 20:08 [Sprzedam] Prezentację na ustną maturę z j.polskiego 18 PKT!
w zwiazku z tym ze juz wrzesien to pewnie wielu maturzystow ma dylemat z wyborem tematu na maturke ustna z polaka, a co dopiero z jego opracowaniem (wiem bo sam to przechodzilem...)
no chyba wsio jasne ^^ sprzedaje gotowa prezentacje[prezentacja+plan_ramowy+bibliografia+cytaty] na mature ustna z j.polskiego.
ja z tej prezentacji mialem 18 pkt... temat to: 'Portret Żyda w literaturze XIX wieku. Przedstaw na wybranych przykładach'
polonisci moga wam odradzac ten temat, bo niby jest 'nudny' ale temat mozna sie fajnie nauczyc na zrozumienie bo jest zyciowy...
cena to 50 zetuf [wiadomo na co kasa]
ps. w razie jakichs niejasnosci moge udzielic kilku wskazowek odnosnie tej pracy
ps2. wiem ze topic powinien byc zamkniety po jakims czasie ale moja oferta jest aktualna przez caly rok wiec plz nie zamykajcie
ps3. jak ktos jest zainteresowany to niech pisze na gadu/ PW ja podaje nr konta i po wplacie wysylam prace na maila
ps4. jezeli wasi znajomi maja w tym roku mature to zapytajcie ich czy nie sa zainteresowani...