Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Sob 15 Wrz, 2007 15:24
cos nie dziala...
dobra nie bede czail sie jak pedofil koo przedszkola i powiem wprost... chodzi mi filmik... z tego co pamietam to byl juz taki filmik ale chyba serw fjuRZon a nie bydzia {1}
problem w tym ze watpie zeby komukolwiek chcialo sie robic taki filmik za free. NO! ale gdyby ktos by jednak sie skusil to bylo by najs... ja narazie jestem w trakcie zbierania demek (inni tez by mogli nagrywac i wybierac najlepsze akcje) tylko ze nie mam pojecia jak te demka zbierac... bo mam np demko 30minutowe a interesuje mnie w nim moze 4-5 min... no i nie wiem jak to wyciac...
startmovie i jakeis tam cyferki, bedzie ci robilo screeny z jakas tam czestotliwoscia, pozniej do kleisz w video match'u. Masz na boardzie napisane dokladnie co wpisac
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Sob 15 Wrz, 2007 16:55
wiem psycholu bo kiedys sie tak bawilem... ale jak ustawilem zeby mi robilo 60 scrinow na s to po chwili mialem zapelniony hdd. 1 screen=1 plik jpg imo videomatch to zal nc
ja chce po prostu zrobic 3 minutowy wycinek z 30 minutowego demka i zeby ten wycinek byl jako oddzielne demo [wycinek.dem] <zalamka>
o boze, jak wy ogarniacie... wpisuje sie i tak 90...
domez wez to demo odpal przez viewdemo i wpisz przed fragmentem ktory Cie interesuje "record blabla.dem"