Jaką podkładke pod myche mi polecacie bo zamierzam sobie sprawić jakąś. Posiadam A4Tech X-750 BF. Zastanawiam sie nad Qck lub Everglide, mam do dyspozycje tak jakoś do 100 zł ale nie chce wydawać całych 100 Chce poprostu dobrą podkładke na której moja mycha bedzie dobrze działać. Co polecacie Z góry thx za pomoc
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
niestety ominęła mnie możliwość grania na Everglide Titan MonsterMat Fnatic Edition na ostatnim PGA z tego co kumple pisali to najlepsza podkładka na jakiej do tej pory grali - lepsza od dkt i steelpada :o
Wyglada extra pasowała by mi do pokoju ^^
No i za niecałe 100zł.
Szkoda ze ja nie mam tak 100zl na podkladke. Ale i tak szkoda byłoby mi mojej szmatki
tyle z nia przezyłem w StarCrafta, w CounterStika, w pasjansa, w Quake II, tylke piwa na nia wylałem, tyle pchłoneł wodki, ze mam do niej sentyment.
Też mam A4Techa, ale nie X-750BF tylko X-718F i całkiem nieźle sprawuje się mycha na QcK, tylko tym większym niż standardowa podkładka (bo z mniejszej zjeżdżałem poprzednią mychą ). Także polecam kucyka, choć nie miałem przyjemności używać Everglide'a.