Juz wiekszosc z nas posiada mozliwosc glosowania, dlatego
chcialbym sie dowiedziec na kogo oddacie swoj glos, albo czy macie zamiar isc w ogole na wybory.
Interesuje sie troche polityka i jestem ciekaw jak to bedzie wygladac wsrod bydziakow
Ostatnio sporo sondazy pojawia sie na roznych portalach , w tv itd. ale nie spotkalem sie z takim zrobionym wsrod ludzi "mlodych"
Wszelkie opinie mile widziane , szczegolnie tych co sie nie wybieraja ^^
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 11:03
ja sie polityka nie interesuje... i najchetniej nie bral bym udzialu w calym tym cyrku... ale bede musial bo to niby 'obowiazek'... a imo to 'przywilej'
Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 11:24
banda decydentów ... i tak powiem : nikt mi już nie powie, że białe jest białe a czarne jest czarne
pewnie POmknę do urny i udam żem durny
ktoś mi pomoże w tym trudnym wyborze
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
"obowiązek" – obowiązek to Szkoła Podstawowa.
Obecne Polskie władze aka. PiS, nie pozwoliły kobiecie na aborcję, która narażała jej życie na poważne niebezpieczeństwo.
Dopiero po skierowaniu sprawy do Strasburgu przyznano jej odszkodowanie w wysokości 25 tyś. euro. Oczywiście Polska odwołała się od tego.
To jest skandal. Zaznaczyłem że nie pójdę, ale to może się zmienic, musze zapoznac się z programem.