Moim zdaniem ostatnie wybory zapowiadaly sie obiecujaco. Tyle tylko ze powinien byc podzial władzy a nie ze tylko PiS i nic dla PO (jak partia PiS wygrała to nie powinien wygrać Kaczyński na prezydenta). No i zaczeli sie klucić (rzecz jasna o stołki ) i z w miare normalnej koalicji, ktora wiekszość wyborców chciala (PiS +PO) mieliśmy to co mieliśmy czyli wielkie G****.
P.S. Oby teraz coś lepszego wyszło.
A co do feministek... no cóż też mają swoje plusy i minusy jak każdy
_________________ Jutro to na pewno jeszcze nie, ale pojutrze słodka manna sypnie z nieba i zostanę PR0
A jakaż jest różnica pomiędy nimi? Obie sa mocno prawicowe i będa robic to samo. Będa popiera biznes. A większość narodu to różnego rodzaju robotnicy. O ich interesy na świecie dba lewica. A u nas po doświadczeniu niektórych przez kilka lat powojennych lewica to komuchy, czerwoni itp. A dodatkowo taki pogląd napędza TV i inne organy.
Nieważne jest że jeden to świnia, ważne co robi reszta dla nas, dla wyborców.
v1ncent, chodziło mi raczej o to żeby w ogóle cos robili a nie sie kłócili. Zresztą Pokolenie komunizmu w wiekszości (nie wszyscy) jest dla biznesu stracone (wiekszosc z nich nie jest nauczona w ogóle pracy, bo czy sie stało czy.. itd )
_________________ Jutro to na pewno jeszcze nie, ale pojutrze słodka manna sypnie z nieba i zostanę PR0
Masz racje z młodzieżą, ale jest taki jeden lol co pracuje w firmie mojego ojca i jest przed 50 (i o takich loli mi chodzi) który chyba poprzestał na rozwoju w młodzieńczym wieku