Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 18:44
hehe wiadomo! ze nie wystarczy kupic i isc na egzamin, trzeba sie tego nauczyc... simple. no ale chyba prosciej jest kupic gotowca i sie go nauczyc niz samemu zabrac sie za wybranie tematu, opracowanie literatury przedmiotu i podmiotu. naprawde jest to cos co mi zabralo duzo czasu i nerwow, bo non stop latalem do polonistki zeby sprawdzic co zle a co dobrze, co dodac a co usunac... itp.
Klan: botland
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 20:48
Moras napisał/a:
50 zl moze wydawac sie 'duzo' - ale to zawsze gotowa praca i 0 wlasnego wysilku oprocz nauczenia sie itd.
Ja osobiscie chodzilem na korki do polonistki i o ile dobrze pamietam to jedna wizyta mnie tyle kosztowala, ale praca wyszla porzadna (sam pisalem) i efekt 20 pkt. Jak bym mial ja wyceniac to by musialo pewnie wyjsc sporo, ale skonczylo sie na tym, ze trafila do kogos z rodziny .
A Ty pisałeś o mnie czy o sobie?
Jak komuś się nie chce to może kupić. A co do wybierania tematów, to u mnie jak ktoś się w 2 klasie ogarnął to mógł swój zgłosić...
@qbek: nie bardzo skumalem, moze dlatego, ze dopiero co wstalem .
@sinecod: uwierz mi, ze mialem takie osoby w klasie . Nie dosc, ze kupil juz
gotowca i sie go tylko na pamiec nauczyl, to jeszcze w polowie prezentacji sie zacial i nie mogl dalej ruszyc .
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 05 Lut, 2008 08:12
wystaw na allegro i EbaJU :F
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana