Wysłany: Wto 02 Paź, 2007 11:58 Plugin na reconnect
Zagrałem na jednym z serverów, mają tam ciekawy plugin. Gdy osoba wpisze w consoli "reconnect" na ekranie wyswietla sie "nick has been kicked by command reconnect" czy cos takiego. Mysle ze fajnie byloby cos takiego zrobic u nas
Klan: botland
Wysłany: Wto 02 Paź, 2007 12:17
dokładnie, po co? Ja wale recona jak na pistoletach nikogo nie zabije i widzę że przegramy. Dla $$$ Jak już coś to ustawić że jak walnie 3 czy 4 recony. Tylko czy potrzeba obciążać serwer?
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 02 Paź, 2007 12:48
Ja grałem na pewnym serwie i banana dostał gość za recona,ale po co to ?
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Klan: Klaco?
Wysłany: Wto 02 Paź, 2007 12:56
ja niewale reconow ... troche mnie dziwia tylko statsy (raduke) jak ma w 1szej rundzie ma 0-1 i rc ... w moich oczach to zalosne .. no ale nie ma wplywu na rozgrywke wiec po kiego grzyba takie cos?! No chyba ze to cicha akcja przeciwko statsiarzom :>
Popieram.
Można by zrobić, żeby za reconecta był ban np. na 1 minute.
Jeżeli nie ma innych chętnych do gry, to delikwent wbije bez problemu po upływie czasu.
A jak nie wbije to się nauczy, żeby reconów nie robić
_________________ Lux vitae
Ostatnio zmieniony przez kyryry Wto 02 Paź, 2007 13:17, w całości zmieniany 1 raz