właśnie wróciłem z roweru
Lonek, nie wiem do czego Ci ten rower, ale mi do jazdy rekreacyjnej w zupełności wystarcza Giant... Poprostu zwykły firmowy rower, który nie popsuje się po sezonie.
no wlasnie rekreacyjna , ja troszke ostrzej jezdze dlatego taki by mnie zadowolil , a moim ogolnym marzeniem to uprawiac downhill ale niestety nie stac mnie na ten sport i nie mieszkam w odpowiednim terenie na ten rodzaj jazdy ; - ) dlatego musze sie zadowolic ostrym xc/enduro.
a to jest moj:) jakby ktos nie wiedział co to za firma Orbea to wkelej cyctat:
Na naszych rowerach jeździ zawodowa drużyna Euskatel. Posiadamy również własną drużynę MTB - Professional Orbea Team. W Polsce na rowerach szosowych marki Orbea jeżdżą: HOOP CCC Polsat, Grupa PSB, Narodowa Reprezentacja Kobiet uczestnicząca w Igrzyskach Olimpijskich w Atenach.
Jako jedyny producent rowerow daja na swoje ramy dozywotnia gwarancje
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 03 Paź, 2007 09:56
a ten dziadek to na czym siedzi? na dinozaurze?
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana