Wysłany: Sob 06 Paź, 2007 11:06 Prośba o admina // Rider
Cytat:
1. Należy przestrzegać netykiety,
2. Trzeba posiadać dużą motywację,
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu,
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym,
5. Wymagane informacje:
- Imię,
- Nick,
- Klan (Jeśli posiadasz...),
- E-Mail,
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ,
- Wiek,
- SteamID / Adres IP,
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...
Ad 1 - Przestrzegam z tego co wiem
Ad 2 - Posiadam motywacje
Ad 3 - Staram sie nie robić ale też nigdy nie byłem orłem z j. polskiego wiec zdarzają się błedy
Ad 4 - To powinni ocenić ludzie którzy mnie znają/grają ze mną
Ad 5
- Szymon
- Rider no skill / Rider / bez polotu
- nie posiadam
- rider15@interia.pl
- gg: 7309731
- 21 lat
- STEAM_0:1:5967367
- na serwerach publicznych nigdy nie posiadałem adm-a, posiadam na serwerze wykupionym ze znajomymi
Motywacje:
Składam tą prośbe z kilku powodów. Ostatnio zauważyłem, że niektórzy admini są mniej aktywni więc może przyda sie jakiś nowy by uzupełnić braki Gram dosyć często i ludzie mnie znają (taką mam nadzieje). Zresztą fajnie by było dołączyć do grona tak zacnych adminów Posiadam także ustawionego dobrego interpa (oczywiście dżołk lnk ). Poddaje sie pod Waszą ocene bydziacy Pozdrawiam
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
Klan: botland
Wysłany: Sob 06 Paź, 2007 11:58
bardzo pomocny chociaż nie ma @. W sumie robi więcej niż niektórzy z nas. Ja jestem za tym aby trochę przewietrzyć skład adminowski i dodać Ridera. Ale może nie tylko...
Oczywiście, że tak.
Może poza argumentacją punktu 2. Ludzie nie umiecie napisać nic poza "Posiadam dużą motywację"? Ale jaką kufa? No, ale to mnie wkurza w każdej prośbie więc i tak nie robi tu dużej różnicy