sensowna karta na dx10 to >1k PLN. dlatego zlewac, kupic za 300-600 jakis 7900 i wio. po co wiśta wogole? ;d co do zasilacza, lepiej na nim nie oszczedzac bo taniej wyjdzie wydac 400 na zasilacz niz tysiaka na wymiane spalonych podzespolow. nie mowiac o zgubionych danych.
a jesli hdd szukasz to tylko seagate barracuda , nie liczylem ale najoplacalniejsze sa 250-360 gb
posiadam tą karte znaczy GeForce 8800 GTSw werscji 256 chyba i sprawuje sie nie nagannie chłodzenie tej katy mnie dobiło ledwo sie do mojej obuwowy zmieściła
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
Klan: Klaco?
Wysłany: Sob 06 Paź, 2007 20:09
no wiec ... najnowssze gry beda robione pod DrX 10 .. ja wiem ze sa cholernie drogie ... jak baba ma kase to niech kupi sobie jakiegos GeForca seri 8x00 z obsluga DrX10 a Vista smierdzi ... a jesli nie to lepiej jakiegos 7x00 a potem jak standartem bedzie juz ten syf majcroszofta to zakupi cos wypasionego
Ostatnio zmieniony przez Sinecod Sob 06 Paź, 2007 20:09, w całości zmieniany 1 raz