Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 18:14 Problem ze steamem !!
Otóż:
Włączam kompa, wszystko się ładnie łąduje, w prawym rogu ikonka steam z kropeczkami-czyli, że update. No i spoko, % się zwiększa. Dochodzi do 100%, wyskakuje mi komunikat z ZAPORY SYSTEMOWEJ, że próba połączenia, czy Blokować, czy Odblokować i Anuluj.
Daje Odblokować, mija ok 10sec, niebieskie tło, res kompa ...
Daje Blokować lub Anuluj -> j.w.
Zrobiłem przywracanie systemu o tydzień do tylu ... to samo ...
Za którymś razem, wyskakuje Steam, Logowanie, podaje login i hasło, łączenie, a po chwili ..... KOMUNIKAT Systemowy ...
Ogarnia ktoś z was to ? bo ja nie ... zapewne będą odpowiedzi FORMAT, ale czy to jedyne wyjście a jeśli już, to czy coś to da
H E L P
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Nie 07 Paź, 2007 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 18:41
firewall pyta się czy blokować. To jest normalne, też tak miałem... Tylko dlaczego Ci zwiesza kompa... Wyłącz firewalla (również w windzie) i powinno pomóc. Jak nie pokombinuj z wywaleniem pliku clientregistry.blob
zrob wszystko od nowa , format , poinstaluj wszystko i wylacz zapory i inne "dobre" aplikacje windowsa przez xpantispy i zainstaluj steama od nowa : - )