Poczekaj az zwolni sie kolejne miejsce w obsadzie bydzi i wtedy obwies sie transparentami . Jak narazie na nie ze wzgledu na wystarczajaca ilosc adminow.
znam, lubię ale jednak na nie. Ale tylko dlatego że właśnie na miejsce potka już ktoś inny doszedł...
jw
dodam tylko że nastąpiła u Ciebie bardzo duża zmiana na pozytywne w ciągu ostatniego roku. Dlatego przy wolnej kandydaturze będę na tak .... ale odwiedzaj częściej forum i się udzielaj bo z funkcją adma jest także obowiązek forum - musisz znać ludzi i ludzie ciebie - ale oczywiście nie na siłę, nie pisz odrazu 500 bzdurnych postów, bo efekt będzie wręcz przeciwny
Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Pon 08 Paź, 2007 08:47
jestem na tak niby doszedł jeden Rider za potka ale i tak często jeszcze brakuje admina, z wyjątkiem późnych wieczorów i nocy kiedy jest po 3-4 adminów ;p
sory z góry, że piszę w swoim temacie jednak chcem dodać małe sprostowanie mianowicie nie wiedziałem, że za potka wszedł Rider myślałem iż został on poprostu przyjęty bez względu na rezygnazje kolegi z serwera, jeżeli wasz skład jest cały to moja prośba powinna zostać zamknięta do ponownego rozpatrzenia wtedy kiedy zwolni się u was miejsce, w tym czasie postaram się powoli poprawić swój wizerunek na forum pzdr.:)
Ostatnio zmieniony przez Aqq Pon 08 Paź, 2007 10:21, w całości zmieniany 1 raz