Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 12 Paź, 2007 12:59 Prośba o admina // czlowiek z roli
1. Należy przestrzegać netykiety,
2. Trzeba posiadać dużą motywację,
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu,
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym,
5. Wymagane informacje:
- Imię,
- Nick,
- Klan (Jeśli posiadasz...),
- E-Mail,
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ,
- Wiek,
- SteamID / Adres IP,
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...
1. Bywają chwile,że się denerwuje lecz w takim przypdku disconect i tyle. Jestem spokojny i mily,nie sądze bym komuś podpadł
2. A właśnie ,że mam!
3. Staram sie
4. Cały ja. Nie mam nawyku kogokolwiek oszukiwać, jestem szczery i uczciwy, kulturalny również (tylko mnie posnosi jeśli ktoś odważy się na ubliżanie czyimś rodzicom,ale zawsze staram sie szybko uspokoić)
5.
- Imię: Aleksander
- Nick: czlowiek z roil, chce byc taki jak ty
- Klan: Nie posiadam
- e-mail handballman10@interia.pl
- gg: 2953396
- STEAMID: STEAM_0:1:7665148
- ew. ---
Motywacja:
Bydzia była moim pierwszym serwem, na którym grałme w csa, gram już tu od paru lat, znam większość ludzi, którzy tu grają. Gram często i praktycznie tylko tu, mam dobre kontakty z większością graczy.
O pozytywne rozpatrzenie mej prośby z góry dziękuję
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pią 12 Paź, 2007 13:59, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Pią 12 Paź, 2007 13:10
O boże, następny -_-
Ale tak jak ktoś napisał adminów nigdy za dużo A, że rolnik nieraz gra rano to przyda się
Czyli tak
czlowiek z roli napisał/a:
Prośba o admina // czlowie z roli
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 12 Paź, 2007 13:23
nie mam:P mam sporo nauki bo matura ale z rana prawie zawsze jestem
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pią 12 Paź, 2007 13:23, w całości zmieniany 1 raz