Klan: botland
Wysłany: Nie 14 Paź, 2007 10:24
Cytat:
jakiekolwiek zmiany w MC i tak nic nie wniosą do rozgrywki bo są grane ciągle te same 6 map
bredzicie już trochę. Faktycznie grane jest:
dust2
dust
inferno
nuke
cpl_mill
kabul
aztec
cbble
office
train
Kto umie liczyć niech powie jaki to daje wynik... Nie wspomnę że spokojnie da się zagrać od czasu do czasu dust2002 czy sunny. Poprostu mapy BOCIARSKIE do bólu jak italy, militia i typ podobny syf nie są wybierane. Tak więc przestańcie już płakać bo mniej popularne mapy też są grane, może nieco rzadziej. Ja b. lubię prodigy i jakoś nie płacze z tego powodu, że nikt na to nie głosuje...
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 14 Paź, 2007 10:57
mapa nie jest zla, ale nie grana, wiec mozna usunąć bądź zastąpić np d2k
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ja sie zastanawiam czy wam sie nudzi ? naprawdę nie macie o czym pisać czy co ? najpierw wielka walka o dodanie tej mapy a teraz wielki problem bo nie grana to sunąć :F pamiętaj ze usunąć można zawsze a raz na jakiś czas znajdzie sie grupa ludzi którzy ja będą chcieli zagrać imo temat do zamkniecia....
Wysłany: Pon 15 Paź, 2007 06:33
Wisi mi to...
Sam chciałem założyć temat o dodanie mapy/usunięcie mapy, ale Moras napisał, że to i tak się nie uda .... a teraz sam zakłada podobny temat
[ Dodano: Wto 30 Paź, 2007 07:18 ]
Pozwolę sobie wychylić się z szerego i zadać pytanie, które jak najbardziej jest na miejscu w tym stadium dyskusji, a mianowicie : CO DALEJ
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
W zwiazku z waszymi licznymi prosbami (to juz 3cia!!) o usuniecie tej mapy forge zostaje skreslona... przypominam tylko ze w ankiecie o dodanie mapy bylo 33:3 na TAK