imo dlatego wlasnie powinienes duzo bardziej respektowac takie sprawy, bo nie tylko ty mogles stracic jednego z rodzicow. A sadzac po sytuacji na serwerze, w zwiazku z ktora zostalismy ukarani, takowego respektu definitywnie nie widze. Pisze respektu bo nie wymagam juz od ciebie szacunku. Jesli bys nie zrozumial to klikaj...
ja jestem za unbanem, jestem bratem lydki i to dobry gracz. duzo sie nasluchalem od niego i o tobie domez , sam tez gralem na tym servie. mam nadzieje ze go odbanujecie bo to za co go zbanowaliscie to jest glupota .Jeszcze po miesiacu bana niechcecie go odbanowac. G-HAT
Dziwne, żebyś nie był za unbanem, jak jesteś jego bratem
Masz nadzieje, że go odbanujemy ? hmm i tylko to Ci pozostaje
Powiadasz, że to GŁUPOTA z NASZEJ strony, to, że Twój brat ma tu bana ? Sorki chłopaku, ALE głupotą to było to, czym sobie Twój brat zasłużył na tego bana.
Gram tu ok 3 lata, Admina mam 2, i uwierz mi na słowo, tutaj za darmo takich nagród jak ban nikt nigdy nie dostał, na taką specjalną nagrodę trzeba sobie specjalnie zasłużyć(Co Twój brat zrobił niejednokrotnie).
Mimo to jestem za tym, żeby mu tego bana zdjąć i dać mu DEFINITYWNIE ostatnią szansę.
Pozdrawiam // iREk
P.S : LYDZIA, dam Ci radę, nie odpisuj na każdego posta, bo to lekkie przeginanie. Zachowaj skruchę i czekaj cierpliwie na werdykt. Nie ukrywam, że to pogarsza Twoją i tak marną sytuację. Zatem weź sobie moje słowa do serca.
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Wto 23 Paź, 2007 18:52, w całości zmieniany 1 raz