Bardzo proszę was o przyznanie mi drugiej szansy ^^ Przecież nikomu ojca nie zabiłem a 1 Team kill to sie każdemu zdarza Wiec proszę o odbanowanie mnie i obiecuje że sie poprawie.
teczka napisal, ze ban nie podlega dyskusji ale mozna by skrocic do tygodnia bana chyba, ze cos w logach bylo ciekawego czego nie wiemy. Popraw prosbe.
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Wszyscy są za Unbanem (Dziękuje wam moje słoneczka:*) Nic złego nie zrobiłem Proszę Administratorów o konkretną odpowiedz na moja prośbę, bo przeciąganie tego tematu nie ma sensu. Z góry dziękuje .
Ostatnio zmieniony przez ITI Wto 23 Paź, 2007 18:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 20:43
W niedzielę leciał E.T. Jestem na tak, bo raczej ITI nic takiego nie zrobił...
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ostatnio zmieniony przez Bo$s Wto 23 Paź, 2007 20:54, w całości zmieniany 1 raz