Klan: botland
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 20:40
zamykać i nie spamować? Będziecie nabijać posty we wszystkich tematach teraz?
Bo$s, co Twój post wnosi do tematu? (tylko czasem tutaj nie odpisuj! to pytanie retoryczne...)
Nie przeginajcie z tym spamowaniem na forum
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 20:49
WEGier napisał/a:
nie, bo nie wierzę w resocjalizację
Ludzie z dnia na dzień się nie zmieniają.. Pomimo pierwszego posta, który jest napisany tak w miarę i tak łydka będzie tym kim był....
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ostatnio zmieniony przez nowik Wto 23 Paź, 2007 21:57, w całości zmieniany 2 razy
Z tekstu nowika jasno wynika (jak ładnie zrymowałem ), że będzie jedynie szansa na odbanowanie, a nie że Cię odbanują. A podbijając każdy post swoimi bezsensownymi uwagami nic nie wnosisz pozytywnego, abyśmy mogli się przekonać do dania Tobie szansy. Ja zdania nie zmienię i jestem za permem.
Pozdrawiam
EDIT: Miesiąc nie minął: dzisiaj jest 23 października a nie 29
BTW. nie mogłem się powstrzymać
Ostatnio zmieniony przez foXx Wto 23 Paź, 2007 21:14, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 21:38 PROSBA O DANIE MI SZANSY zagrania
jak pisalem w poprzednich tematach zwracam sie do adminow z prosba o danie mi szansy. Obiecuje ze nie zawinie(bo jak zawinie to wiadomo co) bardzozaluje tamtej sytuacji i przyzekam ze sie poprawilem. Prosze dajcie mi szanse lydka
Ciastek napisał, że przyjdzie tukaczev i da odpowiedź, nie zakładaj co chwile nowych tematów, bo wyłapiesz bana na forum i się skończy dzień dziecka dla lydki.
Ogarnij się
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Lydek ... robisz sie natrętny.
Wystopuj trochę.
Jak bys okazał trochę pokory myśle że chociaż ktoś by się nad tym głębiej zastanowił.
Sam sobie szkodzisz. Tyle Ci powiem.
GL
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur - Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
http://www.bash.org.pl/330347/
Sprawa wyglada tak: Czy Ty Lydka umiesz czytac ? Ciasteczkowy wyraznie napisal
ciasteczkowy napisał/a:
zaczyna się spamowanie wiec zamykam .
Odpowiedź nadejdzie niebawem a wygłosi ja Teczka.
i nie zrobil tego po to zebys zakladal kolejny temat o unbana. To wszystko Ciebie przekreslilo. Decyzja S@ nie dostajesz unbana ale dostajesz kolejnego bana, na forum... dam Ci go jutro zebys mial okazje to przeczytac.