Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Śro 24 Paź, 2007 21:55 Pomozcie... :(
No wiec jak w temacie POMOZCIE... mam problem mianowicie chodzi o to ze spalilem plyte glowna... (n-force 3A) kupilem nowa plyte (ASUS x cos tam ) i mi sie wylacza dysk podczas rozruchu kompa // najpierw pokazuje sie standardowo ekran z informacjami o kompie potem off/on dysku i wlacza sie system, a na samym koncu wiesza sie i wylacza mi sie mycha ;/
Czego to moze byc wina zgubilem sie bo w servisie wszystko niby bylo ok
Wysłany: Śro 24 Paź, 2007 22:10
tez tak myslalem bo jest naprawde ale to naprawde niewystarczajacy bo "AZ" 230V :O szkoda tylko ze nie mialem tego na N-ForSIE jutro kupie zasilacz i zobaczymy co z tego bedzie...
Btw. jak narazie dzieki...
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Śro 24 Paź, 2007 22:10, w całości zmieniany 1 raz
tez tak myslalem bo jest naprawde ale to naprawde niewystarczajacy bo "AZ" 230V :O szkoda tylko ze nie mialem tego na N-ForSIE jutro kupie zasilacz i zobaczymy co z tego bedzie...
Wysłany: Śro 24 Paź, 2007 22:29
Przerabiałem to wczoraj - mam podłączony awaryjny zasilacz i wyprawiał mi takie numery. Co zrobiłem ? Odłączyłem zasilacz, rozkręciłem, wyczyściłem z kurzu, wyczyściłem kompa, złożyłem wszystko, dobrze podociskałem wtyczki i działa jak ta lala
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Wysłany: Czw 25 Paź, 2007 11:16
jest jakas zolta na ktorej pisze MAX 180W a ponizej MAX 350W wiec wydaje mi sie ze to 350 (jezeli to to) to chyba wystarczajaco duzo... nie wiem zobaczymy dzisiaj kupie zasilacz jakas 4 setke i zobaczymy co z tym bedzie...