Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pon 29 Paź, 2007 16:01 Co oznacza Twój nick?
Prosze o wyjaśnienie, co oznacza Twój nick/skąd się wziął?
czlowiek z roli - jako jeden z nielicznych w owych czasach mogę o sobie powiedzieć ,że staram się pełnić rolę człowieka w tym dziwnym i złym świecie ( skąd pomysł o wsi, pojęcia nie mam, ale nie chiało mi sie każdemu z osobna tłumaczyć )
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pon 29 Paź, 2007 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Pon 29 Paź, 2007 16:25
qBert - początkowo i w wielu innych grach mój RN to Nikon. Jak zaczynałem grę w 1.6 nie chciałem sobie robić kaszany na dzień dobry, że później będą gadać że ten Nikon to Bot. No to wpisałem qwert... Wiadomo, taka kolejność na klawiaturze. Skojarzyło mi się z qBert a właściwie Dj qBert (POLECAM ) i napisałem sobie qBert. No i zanim się ogarnąłem w grze to ludzie zaczęli kojarzyć tego qBert'a później była prośba o @ więc też lepiej było nie zmieniać. No i tak jestem dla was qBertem
PS. Przez to, jak nick Nikon jest zajęty to wale teraz wszędzie qBert Historię nicku Nikon mogę napisać później
E, PCPK wzięło się od Pół-Człowiek Pół-Kabura. A ten wziął się od pewnego nagrania huty 99, w tej chwili nie pomnę już którego. W każdym razie był tam taki fragment, w którym występował Etylowy Czesław pół-człowiek pół-kabura. No i to mi sie spodobało i tak już zostało. No a teraz jest skrócone bo tak jest praktyczniej, nie?
Kiedyś za czasów świetności 1.5 grałem na białostockim serwerze (na którym miałem długo @) z nickiem Bugs (jako logo wiadomo, królik Bugs ) - byłem młody i głupi stąd taki nick później gdy weszło w życie 1.6 znudził mi się stary Bugsik i zastanawiałem się nad nowym, stąd wziął się foXx! (czyt. foksi) czyli lisek, ot taka historia
Ostatnio zmieniony przez foXx Pon 29 Paź, 2007 17:38, w całości zmieniany 1 raz
Rider w rozwinięci Rider I tak nikt tak do mnie nie mówi w realu a nazwałem sie tak, ponieważ miałem chuste z napisem Rider no i jakoś tak mi sie spodobało, że na necie używam tego nicka. Dawna scena PES-a netowego też powina mnie kojarzyć z tego nicka A w CS-a gram od początku na tym nicku
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
adaxdk - od 10 lat było samo ADAX, od firmy szkolych komputerów. Koncówka -dk powstał nieco później. Grałem kiedys w MUonline i tam była taka postac Dark Knight i tak powstało adaxdk (dk - pierwsze litery postaci która grałem). Łatwo i szybko sie pisze Wszyscy z kręgów internetowych i tak zwacaja sie do mnie ADAX.
Just kill me. - nie trzeba wyjasniac mam nadzieje
(O-o) - to oznacza ze mam na was oko
mój najstarszy nick - używany od gier po życie codzienne. Kumple na mnie wołają węgier albo węgorz ... od nazwiska Węgrzyn. Z takim nickiem na koszulce grałem w drużynie (piłka nożna, koszykówka, siatkówka i ręczna) w średniaku, w klubie a na koniec na uczelni. Zdecydowanie wolę żeby do mnie mówiono wegier niż po imieniu.
Lamis - nie muszę tłumaczyć, wystarczy spojrzeć czasem na tabelę
podejrzewam że mnie pochowają jako Marcin WEGIER Węgrzyn
wreszcie jakis ciekawy topic. mialem kilka nickow ale mowimy o ostatnim.
ritarded = celowy blad ortograficzny od retarded, czyli opozniony w rozwoju.
lolbot = zbitka od lol i od bot
a wzielo sie to, ze grajac na jakims srv, jakis typ mi zaczal jezdzic od opoznionych w rozwoju, juz nawet nie pamietam czemu, a inny koles napisal tamtemu cos w stylu lol, bot. no i spodobalo mi sie, i tak zostalo