Wysłany: Śro 31 Paź, 2007 16:09 Admin roku 2007 vol.2
NIESTETY Z POWODU OGRANICZEŃ ANKIETY NIE ZOSTAŁA UWZGLĘDNIONA KANDYDATURA S@, H@ oraz admina MELEPETY - bardzo przepraszam ale musiałem kogoś odjąć a biorąc przykład zeszłorocznej edycji wykreśliłem was oraz melę którego i tak nie ma od pewnego czasu.
Witam,
czas zacząć drugą edycję wyborów. Wybory trwają do połowy grudnia.
Nagrody :
I miejsce - Spacer na golasa przez centrum swojego miasta (ja dopilnuję)
II miejsce - Bilet na koncert Mandaryny/Dody/Tokio Hotel/Boys (w zestawie bilet + wino komandos) [do wyboru]
III miejsce - Weekend w radiostacji Radio Maryja (odbieranie telefonów od słuchaczy)
Można wpisywać swoje typy w postach (uzasadnienia mile widziane)
KANDYDACI :
Anvi
Babcia
Dzejms Blond
Irys
Kizia Mizia
Kojot
Kyryry
Moras
PCPK
Psychic
Qbert
Rider
Siatkarz
Vegeta
Wegier
to jest wersja z ankietą bo niektórzy jak na złość pisali więcej niż jednego kandydata - proszę o usunięcie poprzedniego
Jeżeli ktoś ma ochotę zagłosować na Teczufkę, Nowika, Ciasteczkowego lub Melepetę - proszę wpisać w post
BABCIA jeden z lepszych dla mnie, bez urazy dla reszty bo też jesteście wporzadku
p.s a co będzie Wegier jezeli to Ty wygrasz kto dopilnuje Twojego startu w miasto bez ubrania ? (nie liczy się jazda samochodem bez ubrania wiec bez kombinowania, taki rym )
Ostatnio zmieniony przez Aqq Śro 31 Paź, 2007 16:56, w całości zmieniany 2 razy