Odbanowac.
Moim zdaniem - Przemyślał, zbytnio nie udzielał sie na forum w sprawie bana. Wiedział za co dostał i dlaczego musi poniesc karę. Przyjął bana z uśmiechem i z uśmiechem niech ją zakończy.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur - Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
http://www.bash.org.pl/330347/
Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Pią 02 Lis, 2007 11:57
adaxdk napisał/a:
RadukE napisał/a:
SzeFO napisał/a:
odbanowac
domeztoz napisał/a:
odbanowac
Uczulony` napisał/a:
odbanowac
odbanować
Odbanowac.
Moim zdaniem - Przemyślał, zbytnio nie udzielał sie na forum w sprawie bana. Wiedział za co dostał i dlaczego musi poniesc karę. Przyjął bana z uśmiechem i z uśmiechem niech ją zakończy.
Wysłany: Pią 02 Lis, 2007 12:22
Szczerze mówiąc Trel wątpie, żebyś ROZMYŚLAŁ nad tym co zrobiłeś ("przemyślałem")
no ale osobiście dał bym ci OSTATNIĄ szansę..., a której nie dałbym np. roX-owi
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
Szczerze mówiąc Trel wątpie, żebyś ROZMYŚLAŁ nad tym co zrobiłeś ("przemyślałem")
Nie widzi mi sie zebys sie poprawil, wiec predzej czy pozniej bedzie perm z powrotem.
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
hmmm, hmmm, co tu z Tobą zrobić trolu, fakt, jesteś trochę nadpobudliwy i czasem najpierw robisz zanim pomyślisz jakie może przynieść to konsekwencje. W sumie nie narzekałeś zbytnio na tego bana, przyjąłeś go godnie, można się zastanowić nad unbanem, ale wiadomo, jeden wyskok i
Dla mnie jak na swój wiek reprezentujesz w miare przyzwoity poziom z tego co jestem wstanie sobie przypomnieć z Twojej gry, zachownia, kultury na serwerze dlatego też uważam że szansa się należy.
Ostatnio zmieniony przez Aqq Pią 02 Lis, 2007 16:27, w całości zmieniany 1 raz