Wysłany: Sob 03 Lis, 2007 20:17 Unban me ; > / STEAM_0:0:14734184
Witam, niedawno zaczolem grac w csa z nowym sprzetem i po dlugiej przerwie, ale niestety nigdzie nie znalazlem tak fajnego servera i tak fajnej atmosfery pomiedzy graczami jak bydzia. Wiem, ze przesadzilem, zreszta jak zwykle, ale komu sie to nie zdarza... mam nadzieje, ze mi wybaczycie : *.
PRZEPRASZAM tych ktorych obrazilem i thx z gory. bebeel [ :: .
Wysłany: Sob 03 Lis, 2007 20:39 Re: Unban me ; > / STEAM_0:0:14734184
Bebel napisał/a:
Witam, niedawno zaczolem grac w csa z nowym sprzetem i po dlugiej przerwie, ale niestety nigdzie nie znalazlem tak fajnego servera i tak fajnej atmosfery pomiedzy graczami jak bydzia. Wiem, ze przesadzilem, zreszta jak zwykle, ale komu sie to nie zdarza... mam nadzieje, ze mi wybaczycie : *.
PRZEPRASZAM tych ktorych obrazilem i thx z gory. bebeel [ :: .
zaczolem na zacząłem i będę na TAK a tak na serio pamietam, że grałeś jakiś czas temu i albo mi się wydawało albo byłeś mało podatny na rozmowy mimo wszystko na TAK jeżeli Trola odbanowali to Ciebie tym bardziej!
Co do Trel'a jeszcze nie ma decyzji.
Miales tyle szans, ze to sie w glowie nie miesci, o wiele wiecej niz zwykli gracze.
I zawsze na miesiaca byla poprawa a potem, znow plebowales. Koniec tego dobrego.
Odrzucono!
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.