PS i proszę mi nie obrażać forumiczów bo dla mnie jesteś nie znajomym i mam gdzieś że ktoś Cię zna .... Sinecod to człowiek który jest tutaj dłużej niż ty będziesz kiedykolwiek ...
święte słowa Węgier! za dużo tego pobłażania bo często takie odbanowywanie to nie którym jak "grochem o ściane"
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 23:17
imo gdyby to byl perm za TA/TK albo sianie wiochy to bym dal ostatnia szanse... ale za ownowanie servera i kikowanie innch graczy... aj dont tik soł (to po angielsku mialo byc glosem kevina z 'kevina samego w domu')
W sytuacji tych banow, bez odwolania tyczy sie, ze caly team nie zostanie odbanowany, 1 osoba, na to mozemy sie zgodzic. Co do topic'u to widze, ze odezwalo sie paru 'bez grzechu'.
Zabawa bardzo irytujaca, pustoszaca serwer, lecz kazdy dostawal ostatnia szanse, wiec czemu kolega nie ma dostac? Ban sciagniemy i zobaczymy czy nie bedzie recydywy. Przypomne tylko zeby uwazac jakie nicki sie ma, bo za to mozna tez wylapac banicje.
Btw.
@Sinecod, uwazaj na ton, bo warningi poleca.
@ciasteczkowy: od kiedy nie moze sie wypowiadac dalej osoba zakladajaca topic? ma przeciez prawo do obrony, argumentacji wniosku.
Prosba rozpatrzona pozytywnie; Ban sciagniety.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.