Klan: botland
Wysłany: Czw 08 Lis, 2007 11:36
WEGier lolq, pisałem że marnemu kierowcy i opony za 1000 zeta nie pomogą. A wyższości zimówek nad letnimi w okresie zimy nie kwestionuję...
Poza tym mieszka i poruszam się po duży mieście i nie potrzebuję opon na śnieg... Raczej na wodę
Ostatnio zmieniony przez qBert Czw 08 Lis, 2007 11:36, w całości zmieniany 1 raz
ja w zeszlym sezonie zakupilem GoodYear UltraGrip 7+ i sprawuja sie niezle, chyba ze duzo jezdzisz po nieodsniezanych drogach, to musisz sie liczyc ze czasem mozesz sie zakopac ;p
nie wiem co to za model tigar moze byc ze to jakas wersja produkowana tylko na azję, nie ryzykowałbym
z rozmiaru 215/55r16...
moze najpierw kilka pytan: jakie auto, moc, jakie wymagania co do opon (ciche czy przyczepne; trwale czy komfortowe, etc), gdzie uzytkujesz (miasto/poza), ile km miesiecznie (zimą), styl jazdy (agresyw/umiark/spokojny)
foxx poleca ug7+, opony z najwyzszej polki, popieram, sa swietne,
jak sie zakopiesz na odsniezonym terenie to tylko łancuchy pomogą
_________________ Subtelność to sztuka mówienia tego, co ci się podoba i wycofywania w porę, zanim twój rozmówca zrozumie.
Anatol France