BABCIA ja na Twoim miejscu przejezdzajac bym na lapie formata zrobil i tylko Linuxa tam zainstalowal... slyszalem ze potrafia sprawdzic czy masz legalne oprogramowanie :| imho to bajka ale przezorny zawsze ubezpieczony
Klan: botland
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 00:43
baba lamusie, jak jedziesz na dłużej niż miesiąc to możesz 40kg zabrać
Nie pamiętam dokładnych danych ale wiem że im dłużej tym więcej zabierasz... Wiem bo w Grecji byłem i Ci co na pół roku pojechali to co najmniej te 40kg zabrali...
baba lamusie, jak jedziesz na dłużej niż miesiąc to możesz 40kg zabrać
Nie pamiętam dokładnych danych ale wiem że im dłużej tym więcej zabierasz... Wiem bo w Grecji byłem i Ci co na pół roku pojechali to co najmniej te 40kg zabrali...
ale nie tanie linie ... po 20kg widzę że Baba wybrał Ryanair (czy jak się tam piszę) ... wiem bo korzystam z tanich linii i oni tylko czekaja na nadbagaż żeby Cię ostro skasowali. Jedyne wyjście to np jak lecisz w 2 osoby to wtedy masz w sumie 40kg i możesz mieć np 30-10 .... ale to też pewnie nie obowiązuję w Ryanairze.
Pamiętam że w innych tanich jest 25kg ale droższy bilet
Ostatnio zmieniony przez WEGier Nie 11 Lis, 2007 10:17, w całości zmieniany 1 raz