Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Wto 13 Lis, 2007 11:26 Re: Silkroad
Sinecod napisał/a:
narazie rzucilem cs-a (moze wroce w nowym roku ) i teraz gram sobie w to
omg nie zauważyłem tego, co ty chory jesteś rzucić cs'a, rozumiem dziewczyne, szkołe, prace ale cs'a ktoś musi zablokować tobie wszystkie strony zostawić tylko bydzie i basha żebyś wiedział co się dzieje na świecie
Ostatnio zmieniony przez x0x Wto 13 Lis, 2007 11:28, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdiem lepszy jest lineage 2 ale to moja opinia tylko;p
a jeszcze lepszy World Of Warcraft
obecnie jezeli chodzi o MMORPG-i to fakt World of Warcraft nie ma sobie rownych. jest zdecydowanie na pierwszym miejscu, a za nim dlugo dlugo nic(imo )
chociaz niestety wow nie jest rowniez pozbawiony wad... dlugo moznaby sie rozwodzic np. nad balansem klas itd.
no niestety nikt nie depcze WoW-owi po pietach takze Blizzard nie ma tak wielkiej motywacji do pracy ;S
ale wracajac do silkroad'a to moim zdaniem darmowe MMORPG-i, w ktorych np. mozna kupic za $$ jakiestam bonusy tudziez itemki, nie maja sensu.
lepiej juz sie spiac i wykrzesac te kilkanascie euro na abonament i pograc w godnych warunkach gdzie wszyscy sa rowni i gdzie "dzieciarnia" nie jest tak wszechobecna.
Moim zdiem lepszy jest lineage 2 ale to moja opinia tylko;p
a jeszcze lepszy World Of Warcraft
obecnie jezeli chodzi o MMORPG-i to fakt World of Warcraft nie ma sobie rownych. jest zdecydowanie na pierwszym miejscu, a za nim dlugo dlugo nic(imo )
chociaz niestety wow nie jest rowniez pozbawiony wad... dlugo moznaby sie rozwodzic np. nad balansem klas itd.
no niestety nikt nie depcze WoW-owi po pietach takze Blizzard nie ma tak wielkiej motywacji do pracy ;S
ale wracajac do silkroad'a to moim zdaniem darmowe MMORPG-i, w ktorych np. mozna kupic za $$ jakiestam bonusy tudziez itemki, nie maja sensu.
lepiej juz sie spiac i wykrzesac te kilkanascie euro na abonament i pograc w godnych warunkach gdzie wszyscy sa rowni i gdzie "dzieciarnia" nie jest tak wszechobecna.
ta tylko ze ja mam partycje 10 GB-towe
wiec sora ale ni H**a
Wysłany: Wto 13 Lis, 2007 19:32
nie spamowac mi tu a tym bardziej niepisac mi o innych grach ..zalozcie wlasne topici
@foXx, Uczulony serwer Babel nick Sinecod
A gra ma 800mb
Ze strony glownej sie ja pobiera