ok sory już zrozumiałem forme, przesłanie zdania, wymień u mnie kiedyś na starym komputerze czesto gasł monitor tzn. włączał się na podgląd to jest coś takiego jak masz włączony monitor i dlugo Ciebie nie ma przy nim wtedy gaśnie i włącza się pomarańczowa dioda wtedy myślałem, że to na bank karta graf. zawiozłem do serwisu i tam powidzieli dla mnie że wystarczyla wymiana baterii na płycie głównej w ogole fajnie z ich strony, że tak powiedzieli bo rownie dobrze mogli powiedzieć, że karta do wymiany i płaciłbym nie potrzebne pieniądze, nie zaszkodzi wymienić tym bardziej że jest ona nie droga kupisz ją w pierwszym lepszym sklepie z komputerami."Problemy często tkwią w szczegółach"
Ostatnio zmieniony przez Aqq Śro 14 Lis, 2007 17:50, w całości zmieniany 2 razy
lol bateria sluzy tylko do utrzymania ustawien biosu i zegarka gdy nie ma pradu
tiop jeżeli jesteś ekspertem to nie śmiem się kłócić bynajmiej wiem co naprawili u mnie w starym sprzęcie i jaka byla tego konkretna przyczyna a wszystko to dzialo się za sprawą baterii przez którą padł bios raz załaczał komp a po chwili rozruchu się wyłaczał, nic mu nie zaszkodzi wymieniana baterii tym bardziej że nigdy tego nie robił co z tego że służy do utrzymania ustawien biosu warto ją wymienić taki szczegół drogo nie kosztuje! pozatym nie jeden miał restarty komputera z czego wystarczyła wymiana baterii, napisz jeszcze że zasilacz 230W utrzyma jego podzespoly
Ostatnio zmieniony przez Aqq Śro 14 Lis, 2007 19:35, w całości zmieniany 1 raz