Klan: botland
Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 19:22
to zasilacz Trochę nabałaganił ogólnie w kompie... Nie kupuję ani Chiefteca ani tagana bo nie mam ochoty wywalać tyle kasy do kompa który ma tyle lat. Typ w tym serwisie powiedział że ma jakieś tam niezłe 350W ale ponoć to więcej niż 400W niektórych innych firm... Bardzo polecał generalnie... Pożyjemy, zobaczymy.
Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 19:49
ja widziałem najtaniej jakiś czas temu ponad 150zeta... A tego kupuję za 95zeta. Poza tym facet ma jakieś inne niby takie hyper elo dobre i są po 180. Praktycznie 2x drożej. To ja dziękuję...
mialem podobny przypadek jak Ty Qbert i tez nie chcialem w starego grata inwestowac
i tak samo kupilem jeden z najtanszych zasilaczy bodajze to byl tracert czy cos teges
i okazalo sie ze przez kolejne ~2 lata musialem 2 razy wymieniac zasiłke
Co prawda pierwszy poszedl na gwarancji ale za kolejny musialem juz zaplacic..
Skonczylo sie na tym, ze stracilem juz nerwy i kupilem nowego kompa
zasilacz to jedna z najwazniejszych rzeczy sam dalem za swoj ponad 300zl wolalem oszczedzic na dysku i jechac na zintegrowanej karcie dzwiekowej... bez dobrego zasilania to nawet wiecej wiatrakow nie wrzucisz do obudowy
Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 23:02
siatkarz napisał/a:
sam dalem za swoj ponad 300zl
to już nie jest nawet za dużo...
To zboczenie jakieś
A poza tym po co Ci mi więcej wiatraków? Ja się nie bawię w kręcenie podzespołów. Powiadam wam, że do mojego złomka styknie taki średniej klasy 350W. Patrzycie innymi kategoriami... A zgodnie z tym programem co dzejms dawał to mój komp potrzebuje 318W... I to jak wszystko jest odpalone, a kartę telewizyjną to tak czesto włączam że ho ho.
Ostatnio zmieniony przez qBert Czw 15 Lis, 2007 23:03, w całości zmieniany 1 raz