Przyszedł czas na zmianę telefonu i myśle by wziąć coś na abonament, nie za wysoki tak ~30zł. Na telefon mogę wydać max 250zł, myślałem o SE k530/k550 (ew. coś lepszego), gdzie jest obecnie najtaniej? co najlepiej wybrać. Telefon będe brał gdzieś za miecha.
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
#cs.telsten.com @ QuakeNet
Ostatnio zmieniony przez potek Sob 17 Lis, 2007 13:59, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 17 Lis, 2007 14:13
O lol potek Różnego rodzaju promocji, zniżek , nowych usług , z dnia na dzień przybywa, więc jeśli bierzesz tel aż za miesiąc to po co to pytanie na dzień dzisiejszy? Przejdz sie po mieście po salonach bądź też po prostu sprawdź na necie oferty danych sieci i wybierz co Ci najbardziej odpowiada, czy to tansze rozmowy, czy gg w telefonie czy inny bajer ,któren odpowiada Twoim wymaganiom
peace
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
No a ja z tego co wiem to w play oszukują ;/... paru moich znajomych sie przejechało ... Ja proponuje orange tanio zawsze jest wszystko ok;]
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Wysłany: Sob 17 Lis, 2007 15:06
Puma napisał/a:
Ja proponuje orange tanio zawsze jest wszystko ok;]
ja odradzam tanio to moze mieli kiedys ale teraz praktycznie najdrozsze na rynku. nie poinformuja cie o wszystkich warunkach umowy/promocji, nie dbaja o klienta. wsumie to kazda siec ma sporo minusow najtrudniejsze to wybrac ta ktora ma ich najmniej
Plus i Era będą tańsze od Orange, zarówno w abonamencie jak i w cenie telefonu. Ja osobiście mam telefon w Orange Mix, ale jak nie wykorzystam w jednym miesiącu kasy to przechodzi tylko na drugi, ale nie więcej, więc w tym przypadku lipa.