Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 20 Lis, 2007 13:29 [KUPIĘ] Anime :Full Metal Alchemist i Tsubasa Chronicles
Więc poszukuje wszystkich odcinków Anime :
1.Full MEtal Alchemist +kinowki
2.Tsubasa chronicles +kinowki
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Wysłany: Wto 20 Lis, 2007 20:17
Dziękuje Uczulon za pw ale coś mi szwankuje, ale i tak senkju
Nie muszą być oryginały,ale mogą. Czemu ma nikt nie mieć ? A noz widelec ktoś ma i będzie na tyle uprzejmy aby mi nagrać i wysłać, za jakąś tam opłatą jeżeli owej zarząda (nie musi ) Wiem ,że FMA leci na Hyperze ale ja taki zakręcony jak baranie jaja wiec nie dam rady oglądać w TV z resztą nie lubie bo musze minimum 20 odcinków na raz obejrzeć oby "ugasić pragnienie"
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Wysłany: Wto 20 Lis, 2007 22:48
? Istnieje teżtaka możliwość, że pewien osobnik, w tym wypadku JA nie ma możliwości ściągania wraz z całkiem ograniczonym dostępem do neta więc muszę sobie jakoś radzić
mam stronke gdzie mozesz obejrzec 31 odcinkow kapitan Tsubasa oraz obejrzec 5 filmikow... do tego wchodzi jeszcze 52 odcinki Kapitan Tsubasa roud to 2002 wszystko mozna ogladac online... i jest tam wiele innych kreskowek;p
bez sensu wątpisz gdyż ja mam wszystkie odcinki FMA bez kinówek seria uchowala mi sie jeszcze z dawnych lat, jednak teraz zostala pozyczona, upomne sie o nia za jakis czas, mozliwe ze wtedy Ci nagram nic nie obiecuje .
Ostatnio zmieniony przez Aqq Śro 21 Lis, 2007 00:14, w całości zmieniany 1 raz
bez sensu wątpisz gdyż ja mam wszystkie odcinki FMA bez kinówek seria uchowala mi sie jeszcze z dawnych lat, jednak teraz zostala pozyczona, upomne sie o nia za jakis czas, mozliwe ze wtedy Ci nagram nic nie obiecuje .
no to gj , jestes chyba ewenement (jestem pesymista w zyciu ... ale radosnym )