Witam szanowne grono bydzi
Wchodzę raz na jakiś czas sobie na serwer razem z kolegami wspólnie pograć przy piwku i co ? jakiś admin mnie ciągle przerzuca do innego teamu ! no wybaczcie ale nie będzie psuło mi zabawy jakieś widzimisię admina bo nie moze zabić kogoś w plecy ! to admin powinien przejść do teamu który przegrywa i dać przykład jak to sie robi ! a nie przenosić mnie do przegrywającego teamu a sam wchodzi do wygrywającego nabijać fragi ! proszę o jakieś ostrzeżenie i zaprzestanie takich akcji
Ostatnio zmieniony przez SiD Czw 22 Lis, 2007 00:09, w całości zmieniany 1 raz
byla nierowna gra i wybralem jednego z was 3 (4?) zeby pomogl slabszej druzynie... naprawde przykro mi ze padlo na ciebie SiD (sam bym nie pomogl, kazdy to wie .
PS. nappy niegrasz a sie udzielasz. (kolesiostwo?! :>)
admini maja swoje flagi zeby prosic kazedego z osobna no pewnie :f
wiesz co mnie obchodzi Twoja flaga ? tyle samo co to ze nie zabijasz w plecy i przenosisz innych, człowieku nawet sie nie spytałeś czy przejdę albo coś ! wykaż w minimalnym stopniu chęć współpracy to będziemy rozmawiać inaczej a nie zachowujesz sie jak typ z IQ gazobetonu rusz czasem czymś takim co nazywa sie głowa i odezwij sie a nie pokazujesz swoja elo władzę na serwerze BYDZIA {1} ][ TP
Ostatnio zmieniony przez SiD Czw 22 Lis, 2007 01:36, w całości zmieniany 1 raz
Sid czy tobie cs zastepuje real life ze masz takie problemy z powodu przeniesienia do teamu? btw nie podoba sie to /leave
powiedział VorteX^^ chcesz pogadać o moim życiu ? a może chcesz go posmakować ? zapraszam w real 1on1 wtedy sie dowiesz jakie ono jest nie znasz mnie wiec trzymaj mordę krotko bo nie mówisz do jakiegoś swojego zerowego koleżki
jeżeli ktoś jeszcze ma jakieś uwagi co do mojego życia z chęcią mogę je przedyskutować na osobności bo żaden z was nie ma pojęcia kim jestem i kim jest 80% osób grających na bydzi a sapiecie do tego kabelka
a skargi będę pisał na to co chce i na co mi sie nie podoba podoba problem ? patrz wyżej
Ostatnio zmieniony przez SiD Czw 22 Lis, 2007 02:32, w całości zmieniany 1 raz