Uwaga oświadczenie Administracji przekazane przez moją skromną osobę.
Administracja Byłego juz serwera OldBoys informuje, że serwer ten przestał już istnieć i jak na razie nie przewidziana jest jego reanimacja. Zamkniecie działalności nie ma nic wspólnego z sytuacją serwera Domowe Przedszkole, a jego przebudowa jest wynikiem potrzeby odświeżenia. Posiadają inne domeny i nie mają żadnego związku. Cześć ludzi byłego już serwera OB przyłączyła się do działalności i przebudowy DP, jednak na zasadzie koleżeńskiej pomocy nie żadnej wspólnoty. Reasumując serwer OB sobie, DP sobie. Jedynym serwerem który będzie funkcjonował jest serwer Domowe Przedszkole i jest on serwerem niezależnym.
Dziękuję
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...
Ostatnio zmieniony przez patterson Śro 21 Lis, 2007 19:45, w całości zmieniany 1 raz
szkoda, grało się kiedyś na sulku pamiętam jak z nowikiem robiliśmy turniej cs fjużyn Stare czasy, no ale cóż. A DP mi w ogóle nie pasuje, już wole awacomy (ale nie pogram bo mnie pobanowali za niby kody )
Abstrahując od obecnej sytuacji to były piękne czasy. Pamiętam jak dziś , jedyne czego bardzo żałuję to nieczysta sytuacja w której rozeszło się Fusion, człowiek młody to i głupi. Dziś tych kłótni żałuję, trzeba było się rozstać w zgodzie. Sam okres grania wspominam z łezką w oku.
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...
ja tez pierwszy raz dostalem kopa za przekroczenie stref, chyba z malego na inferno raszowalem i to wlasnie prawdopodobnie na sulku bylo
ogolnie to szkoda
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Dla Ciebie konkurencja, a to wlasnie dzieki serwerom sulka trafilem na bydzie i poznalem wielu ciekawych i przyjaznych ludzi, wiekszosc z nich juz nie gra Taki los serwerow bez H@
święte słowa
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
Klan: a co to takiego
Wysłany: Sob 24 Lis, 2007 11:36
ja tez pamietam czasy sulka .. to byl moj pierwszy server.. dzieki ciasteczkowemu go poznalem ahh czasy byly piekne ... pierwsze wejscie na server i zero ogarniecia a do tego jakies strefy i nie wiadomo bylo z czym to sie je... ahh do tego ta ekipa ... tylu znajomych ...