foXx, Oj, oczywiście że można. Znam ludzi którzy potrafią to zrobić w krótszym czasie, ale że mam trochę oleju pod kopułą to przypuszczam ze 2 godzinki to dobry czas jak na tą pogodę
No myślę że jak jakby dobrze zagadać z tubylcami bydzi, to coś by wykąbinowali do nakrycia się
Mój najlepszy czas z Jastarni do Wawy to 3.5h, oczywiście samochodem więc jak ktoś pisze, że w 3h nie dojade z Wawy do Bydgoszczy, śmiać mi się chce, widać, dużo jeździcie i przede wszystkim szybko znacie się na rzeczy
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Wto 27 Lis, 2007 15:42, w całości zmieniany 1 raz
co do noclegowni w bydzi, jesli nic sie nie uda po chatach zalatwic, to warto jakis motelik/hotelik odwiedzic, w okolicach najladniejszego IMO parku/lasu miasta - myslecinka sa az dwa, cena ok 100 pln za pokoj dwuosobowy, to jeszcze ujdzie chyba
mozna tez popytac w akademikach/internatach, ale to musialby sie tym zajac ktos kto ma czas,ja pracujac po 12-14 h/dobe srednio mam
pzdr
_________________ Subtelność to sztuka mówienia tego, co ci się podoba i wycofywania w porę, zanim twój rozmówca zrozumie.
Anatol France