CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Kiedy pijemy?
Autor Wiadomość
qBert

Klan: botland
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 18:27   

Ja liczę że solid bądź ktoś inny z bdg załatwi tanie kimanie. Akademik or sth. Działajcie typy bo jesteśmy zdeterminowani żeby was najechać :P

Sinecod
Admin :: bydzia {3} FUN

Klan: Klaco?
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 18:46   

x0x :p napisał/a:
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Sinecod napisał/a:
gdybym tylko pil to bym przyjechal :)

mozesz prowadzic

ja też w sumie z krk więc ty prowadzisz ja piję:D

szit szkoda ze niemam prawa jazdy .. ale srebna strzale (Hyundai Pony) sie ma :P

x0x

Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 18:47   

ja jestem w trakcie robienia :P więc jak zrobie to jedziemy :D

Sinecod
Admin :: bydzia {3} FUN

Klan: Klaco?
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 18:49   

no ja tez ..w sumie .... egz w w lutym .. bleeee :) wiec po lutym jak bedzie impra to moge jechac xD

no. 10

Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 18:50   

Zależy od tego ile sob bedzie tyle będzie kosztował nocleg. Kemping jakiś domek 3 pokojowy za okolo 400 zl w tym 100 zl kaucji czyli jak nic nie zniszczym to 300 pln za nocleg a zmiesci sie do 30 osob jak po szafach sie poupychmy xD
A tak na serio , kemping zly pomysl? Śpiwór + karimat i WJO ( ja mam 4 spiwory i 4 karimaty to moge pozyczyc :P )
Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana

x0x

Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 18:51   

ja dopiero połowe godzin wyjeździłem :/ zawsze zostało PKP
Ostatnio zmieniony przez x0x Wto 27 Lis, 2007 18:51, w całości zmieniany 1 raz  

Moras

Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 19:00   

sinecod pierniku jeden, troche pozno sie za prawko zabierasz :D

nowik
Webmaster

Klan: Czasami ogladam
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 19:40   

Ja nie wiem jak wy zlot zima chcecie kombinowac to na moje to nie ma sensu :P oplaca sie jedyne w jakims terminie letnim, zeby cieplo bylo a nie zimno bo to nawet na dworzu siedziec nie mozna bo d**a sie odmrozi :D

@nappy co mnie matury interesuja ?!:P mozna poszukac takiego terminu co by wszystkim odpowiadal i proponuje zrobic ankiete :P

co do noclego w bydgoszczy to internatow za duzo nie mamy a te co mamy sa dla studentow na weekend czy innych tego typu rzeczy. Nie wiem jak wyglada sprawa akademikow ale chyba tez ciezko, jedynym rozsadnym rozwiazaniem bedzie hotel, pod bydgoszcza jest kilka, bo w samej bydgoszczy niestety jest drogo gdyz sa to wyzszej klasy hotele :P

qBert

Klan: botland
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 22:08   

pomysł z wynajmem jakiejś chawiry jest dobry! Od razu tam się można przecież spotkać a później przekimać. Bydziaki działajcie...

no. 10

Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 28 Lis, 2007 13:45   

No wynająć coś i git, można też poszukać Domu na wynajem . Jeśli na takim zapupiu jak ja mieszkam nie ma problemu ze znalezieniem chaty na 48h za 600 pln 2 pietra 6 pokoji i 2 kible (zeby bylo w co rzygac) to wydaje mi sie ze tez coś znajdziecie
@Nowik: a co z tego ze zima, w sniegu sie potarzac (byle nie w żóltym) a po 0,7wodki komu mroz bedzie przeszkadzac :P
Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana

Odpowiedz do tematu