Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 18:50
Zależy od tego ile sob bedzie tyle będzie kosztował nocleg. Kemping jakiś domek 3 pokojowy za okolo 400 zl w tym 100 zl kaucji czyli jak nic nie zniszczym to 300 pln za nocleg a zmiesci sie do 30 osob jak po szafach sie poupychmy
A tak na serio , kemping zly pomysl? Śpiwór + karimat i WJO ( ja mam 4 spiwory i 4 karimaty to moge pozyczyc )
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ja nie wiem jak wy zlot zima chcecie kombinowac to na moje to nie ma sensu oplaca sie jedyne w jakims terminie letnim, zeby cieplo bylo a nie zimno bo to nawet na dworzu siedziec nie mozna bo d**a sie odmrozi
@nappy co mnie matury interesuja ?!:P mozna poszukac takiego terminu co by wszystkim odpowiadal i proponuje zrobic ankiete
co do noclego w bydgoszczy to internatow za duzo nie mamy a te co mamy sa dla studentow na weekend czy innych tego typu rzeczy. Nie wiem jak wyglada sprawa akademikow ale chyba tez ciezko, jedynym rozsadnym rozwiazaniem bedzie hotel, pod bydgoszcza jest kilka, bo w samej bydgoszczy niestety jest drogo gdyz sa to wyzszej klasy hotele
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 28 Lis, 2007 13:45
No wynająć coś i git, można też poszukać Domu na wynajem . Jeśli na takim zapupiu jak ja mieszkam nie ma problemu ze znalezieniem chaty na 48h za 600 pln 2 pietra 6 pokoji i 2 kible (zeby bylo w co rzygac) to wydaje mi sie ze tez coś znajdziecie
@Nowik: a co z tego ze zima, w sniegu sie potarzac (byle nie w żóltym) a po 0,7wodki komu mroz bedzie przeszkadzac
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana