Wysłany: Sob 01 Gru, 2007 11:33 Wyrównywanie zespołów
witam,
wczoraj, 30.11 grałem na bydzi jakos w godzinach 22-1. Pomijajac, ze byli gracze, kore z upodobaniem utrudniali granie swojemu zespołowi (strzelajac do swoich), mam pytanie o zasady
Czy normalne jest to ze na dwoch mapach z rzedu CT wygrywa po 17:0, a nikt nie robi nic w celu przerzucenia kogos do T w celu zrównoważenia szans?
Klan: botland
Wysłany: Sob 01 Gru, 2007 13:11
fikać? Piszesz że może wyrównaj teamy i tyle. No chyba się nie boisz do admina coś napisać...
PTB. - kiedyś byłem za, teraz... hmmm raczej przeciw. Najlepiej jak @ manualnie wyrównuje... Bo wygrane 3 czy nawet 4 rundy z rzędu nie znaczą tyle że składy są nierówne. Może przegrali pistolety, eco, normalnie i znów eco... Poza tym automat nie bierze pod uwagę że w wygranym teamie to został tylko 1 gościu i rozgrywka była wyrównana. I że tylko lekką przewagę/szczęście mieli Ci co wygrali...
Klan: w tvp leci :D
Wysłany: Sob 01 Gru, 2007 13:27
Dla mnie takie sytuacje sa normalne, czesto sie tak dzieje, ze jedna druzyna caly czas i nikt z tym nic nie robi. Przyzwyczailem sie do tego i przestalem sie tym przejmowac.
Po ostatniej skardze na forum ( ) , chyba jednak wynika, ze ktos cos robi.
Ja zawsze wyrownuje sklady, czy sie to komus podoba czy tez nie - i wielu adminow
robi podobnie. Moze akurat jakis przymulony gral ( ), albo go po prostu nie bylo.
Wiadomo, ze malo kto sobie przejdzie sam do przegrywajacego teamu dobrowolnie,
ale sa juz plany zeby cos z tym zrobic jak nie ma @, wiec dont worry
Ostatnio zmieniony przez Moras Sob 01 Gru, 2007 13:36, w całości zmieniany 1 raz