mam slabszego nawet kompa od ciebie... ale dobrze mi sie gra... powiedz jakiego masz neta??? moze w tym lezy przyczyna
neostrade 1mb, wszystko dobrze skonfigurowane jezeli chodzi o rate itd kiedyś nie bylo problemu z grą tak jak pisał qBert pamietam czasy kiedy gralem bardzo dobrze w tą gre ale pozniej coraz to gorzej chodzil cs i coraz to gorzej szlo w to grac teraz to już w ogole nie ma komfortu gry
Ja gdybym mial taki problem osobiscie to zrobil bym tak :
- zwolnil miejsce na dysku i przeprowadzil defragmentacje (ew. scandisca przeprowadzil)
- sprawdzil temp podzespolow czy cos sie nie przegrzewa przypadkiem
- przeskanowal antywirem albo jakims ad-aware
- moze reinstal steama? nadmiar niepotrzebnych map i innych rzeczy pewno sie uzbieral
Ja gdybym mial taki problem osobiscie to zrobil bym tak :
- zwolnil miejsce na dysku i przeprowadzil defragmentacje (ew. scandisca przeprowadzil)
- sprawdzil temp podzespolow czy cos sie nie przegrzewa przypadkiem
- przeskanowal antywirem albo jakims ad-aware
- moze reinstal steama? nadmiar niepotrzebnych map i innych rzeczy pewno sie uzbieral
nie dawno był format, na bierząco są przeprowadzane konserwacje systemu ad-aware + defragmentacja rejestru itp,temp. podzespolów jest wporzadku, reinstal steama jest przeprowadzany regularnie a właściwie sam folder "cstrike"
NIE SPAMOWAĆ! qbi zrob porządek Nowik co ty piszesz! masz srednio 150fps tak ? chyba tylko na liczbach, temat do zamkniecia nie ma co rozstrzygac wiecej trzeba zmienic sprzet i koniec wszystko w swoim czasie p.s just to lol EOT
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."