ps. próbowałem zmienić Voice receive volume na "0" i wtedy faktycznie, nie słyszę siebie gdy coś mówię, a pozostali mnie słyszą, ale wtedy także ja nie słysze pozostałych..
Ostatnio zmieniony przez iMp3t Nie 02 Gru, 2007 15:25, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 16:15
Hahahahah - PSC to lama
Jak zwykle ktoś się dał wkręcić
Chyba nie sądzisz że zostawiłem setinf takie jak mam na prawdę. Kiedyś SiD się złapał, wtedy chyba hasło kielbasa dałem czy jakoś tak
A teraz dałem ssaj - to dla tego co myśli że zna hasło - a więć psc, SSAJ!
Klan: brak czasu :)
Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 16:16
Gdy zmieniam wartość voice_scale z "1" na "0" to wtedy gdy mówię przez mica to siebie nie słysze, ale nie wiem jak to będzie ze słyszeniem innych + aby inni mnie słyszeli..
q wyjdz!
nie ogarniam od samego rana bo po imprezie jestem to jeszcze bedzie mnie dolowal beszczelny!
Jade zaraz do Opola to przynajmniej moze uda mi sie pokarac cie w cs;p
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Ostatnio zmieniony przez psychic Nie 02 Gru, 2007 16:18, w całości zmieniany 1 raz
Klan: brak czasu :)
Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 16:53
teraz pytanie, jak sie dowiedzieć, czy nikt nic nie gada przez mikrofon, czy ja go poprostu nie słyszę (ani nie widzę informacji że w danej chwili ktoś coś gada) ;p